necham si vzpomínky
Hledám tě
ve vaně plné pěny
v galaxii
v symfonii
v úsměvu staré ženy
v upřímných dětských očí
v zrcadle,zestárlém na chodbě
v tiché demagogii
v agonii
v přístavu
v euforii
Hledám tě
a celou dobu
biješ mi do očí
Hledám tě
a až přestanu
zatáhnu žaluzie, srdeční roletu
abys mi neunikl
z cesty pryč
Hledám tě
a až ustanu
nebude nic
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: zvířenka, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)