Samota
Anotace: tak tichá společnice
Co tvoje skráně?
Nemají touhu pohladit?
Stejně jak moje prázdné dlaně
co večer nechtěj samy být.
Konečky prstů se zlehka dotýkat
ucítit hebkost tvojí kůže
co v dlaních vášní tolik zahořela
jak krví obarvená růže.
Vteřinou zapomění mléční dráhy
kyvadlem osudu stokrát obtančena
v nicotě vesmíru prošlá mrazem
ve skice osudu nakreslená stěna…
Přečteno 413x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, Holis, Mbonita, labuť, Květka Š., Kubino 2, Kapka, Nút, Zpátky, nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)