Nová šance?
Anotace: Chtěl bych zapomenout, ale když se o to pokusím, tak se mi vybavíš ty a naše staré...
Chtěl bych zapomenout, ale když se o to pokusím,
tak se mi vybavíš ty a naše staré příběhy.
Přemýšlim proč to tak nemohlo být dál,
že náš příběh skončil a každý šel svým sám.
Tak proč pořád pocit mám, že mohlo to jít dál?
Že náš příběh mohl pokračovát a nezaniknout tak,
že jsme mohli jít dál a další řádky spolu psát?
Tak proč se to stalo a každý šel jinam a sám?
Tak proč se mi o tobě zdá?
A proč tě mám pořád tak hrozně rád?
Chci ti jen říct že šanci to má,
a má cenu pokračovat dál.
Komentáře (0)