Anotace: je slabost?
Na hrudi medailón,
na něm tři hadi propletení,
jak já v tvém náručí, se svíjí.
Na hrudi jen medailón
a na mysli jen on.
Ty ne, můj milý.
Na těle jen medailón
a na duši chlad.
V mé mysli jen on,
však TYS do mě vpad!
Nemohoucnost v pěti vteřinách...
a tělo prázdné, mokré...
Svírám medailón
a se mnou je on.
Ty ne.