Propast
Anotace: nepomohou žádné masti na dně milostné propasti
jsem v propasti společnosti
milostné lačnosti
na poslední zastávce
není žádný zachránce
lano lásky nemá nikdo hodit
otěže nechce nikdo povolit
teď zbývá mi asi čekat zjevně
až propadne se někdo ke mně
spolu jak dva ztroskotanci
ve tmě propadneme tanci
vzlétneme z černého háje
přes zem rovnou do ráje
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (1)
Komentujících (1)