ač šance přemalé jsou a těžké je jít dál
člověk má v sobě sílu - tomu věř
a dvě nohy - aby na nich pevně stál
..když ho prudký vítr na kolena srazí
dvě ruky, aby si pomohl a přece opět vstal..
_ _ _
ještě přidám mé oblíbené verše:
.
Zápasiť treba
Nikdy neujsť z boja
Nebáť sa rán, že sa snáď nezahoja
Nepatriť nikdy medzi neveriacich
A milovať
/Básnik a žena, Ján Smrek/
.
spolu s tebou věřím, doufám, že bude líp :) a že síla bojovat nikdy nevyprchá..
17.04.2009 00:58:00 | lennerka