Pavoučí síť
Chtěla bych být
pavoučí žena
splétat si tiše svou síť
tebe si za mušku vzít
bez říkání
tě mít
Ovít tě celého
do polštářů vhodit
do vlákna měkkého
tebe si vložit
Pak ti jen říci
mě si chyť
lehce tě vsléci
máš mě mít
Chtěla bych být
pavoučí žena
jsem totiž
tebou polepena
byl bys mi muškou
nebránil ses
oči ti stužkou
zavázat
ztratil bys smysl
pro pořádek
a řád
snad bys jen řekl
pojď mě
už hřát
pak jen dost
jsem tvůj
napořád
Přečteno 509x
Tipy 35
Poslední tipující: kliďaska, Holis, NikitaNikaT., nejsembásník, Radek.oslov.Šafárik, Jana M., Tacca, Štěpina G, 5thelement, V e r u n k a, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)