tvé zapomnění
.
v hlubokém masívu
na tepnách času
korbele prázdní se
a v žízni hlasů
řev krásu vystřídal
vesele nám není
stvořeni z popele
bráníme Gein stín
krátí se v poledni
mocný Ra žárlí dál
na život, na vodu
na lásku, tu nám dal
do srdce z kamení
ve studni hluboké
když Geu miloval
den co den záříme
z popele stvořeni
zrcadly svou lásku
nazpátek tátovi
zatímco praží dál
noc co noc věky dní
ztuhlými pažemi
leštíme obsidon
pro pomoc tam a sem
jdem na zem s úsvitem
jako štít nad Geou
zrcadla pozvednem
aby už tátovi
konečně napadlo
jak rád měl tuhle ...
... snad ten den přežijem
.
Přečteno 362x
Tipy 12
Poslední tipující: Marupiara, Holis, Alan Black, Bíša, Churry, Markéta Hl., labuť, Kapka, Tacca, V e r u n k a, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)