Horolezec
Anotace: Jak to bylo s tou řekou?
Jsem rozmázlou stopou,
po zdi tvého já,
které se mě mlčky,
neustále ptá.
/ale asi neposlouchám, asi to nechci slyšet/
Už přes zeď nepůjdu,
bolí, když chci za tebou,
už dvě vyplakané stopy?
Akorát nad sebou! /UŽ NE!/
Teď se hladím s mráčky
a líbá mě víla
a ta nechce opět mi,
tahat ostří z týla.
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jana M., Kapka, Indigo
Komentáře (1)
Komentujících (1)