Napsaná
Anotace: Láska je povoz na nerovné cestě.
Hvězdná kytara rozehrála struny hvězd,
hvězd ve tvých očích,
hvězd v toulavém srdci.
Milostná mlhovina zahalila háj
a noční křik ptáků protíná kraj.
Noříš se do mne,
do nekonečné studny,
kde čirá hladina citu,
objimá okov trpělivosti.
Vycházíš ze mne nad ránem,
kdy slunečné kvítí rozkvétá
a zhrada u lesa prodává vůně;
vůně vzdálené noci.
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: staruska, Jana M., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)