Anotace: Květina, kterou jsem měl dát k Svatému Valentýnu, se mi zdála příliš osamocená ve své kráse a tak jsem k ní přidal krátkou a rychle složenou básničku...
Omlouvá tě, že to bylo v rychlosti složeno... :) Určitě bys zvládl lepší!
21.10.2005 11:31:00 | Krtica