jjjjj
jarní láska kvete
jako plody keřů,stromů
někdy však se plete
a spláčem utíkáme domů
zklamání a bolestv srdci
v očích pouze sůl a voda
my už nejsme malí kluci
a nešťastná láska nás v hrudi bodá
já přesto nestrácím naději
ale karty radši nechám osudu raději
:-(
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Anne Leyyd, Dev_LATea_princess
Komentáře (3)
Komentujících (3)