Ty, já
Ty, já.
Hlavu v mlhovině klína,
oči vetklé do hvězd,
vesmírná pochodeň vlasů
nade vším září.
Ty, já.
Nesmírná přitažlivost snů,
láska houstne v dotecích,
smysly pohltily těla,
vteklé do tváří.
Ty, já.
Exploze srdcí prostor kácí,
čas přestal bdít.
Dvě malé duše
schouleny v zrnku
do navždy se ztrácí.
A léto prochvělo v září.
Přečteno 470x
Tipy 16
Poslední tipující: Rolnička, Tacca, Bíša, Dota Slunská, hanele m., ziriant, vapiti, nejsembásník, Markéta Hl., zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)