Umělá kráska
Anotace: jakoby se nikdo nepozastavil nad obyčejnou krásou...
Co zbylo z tý divoký krásky?
Proháněla se ulicí, vlály jí vlásky.
Zmalovaná do podoby barbie,
poznala jsem hned, že si vlasy barví.
Chemlonová blondýna se svým vosím pasem
má bohatého přítele s mercedesem.
Umělá krása,
na kterou koukneš a život jde dál.
Ale cožpak někdo o tu obyčejnou hezkou holku stál???
Komentáře (3)
Komentujících (3)