Otázky a odpovědi
Anotace: Dá se to vyjádřit i jinak,než slovy.
dotknu se ústy tvých rtů
a smísím dech svůj s tvým
tvé ruce mi položí otázku
já na ni odpovím
ptej se mne ptej se
já ostych zahodím
a ptát se začnu sama
dotyky nám řeknou
co je mezi náma
něžně a jemně
hledáš cestu ke mně
moje ruce obě
znají cestu k tobě
Přečteno 449x
Tipy 11
Poslední tipující: Lady L, Kapka, strašidýlko-střapatý, Stoneman, padající do neznáma, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)