Bolestný chtíč
Anotace: Potřebuji cítit tu bolest, co mi způsobí...
Potřebuji ji, chci ji cítit,
na kolenou prosit a zároveň pídit
po posledních zrnkách bolesti,
které si zasel ty na poli nezoraném.
Na bojišti krvavém hnedprohraném.
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, Kars, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)