Anotace: A zrovna mě nenapadaná nic vtipného ani "chytrého". Co byste taky chtěli od cynika.
jo, pro mne je i tato bolava ...
navic ... i devka je jen clovek ...
sice to dela zdanlive dobrovolne ...
zajimal si se nekdy o opravdove
pocity te devky, kterou si zrovna mel ?
hm a roboti pisou LOZ
01.11.2008 11:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Super, líbí se mi to. Podobný mému stylu. Uvnitř Tebe to ale bolí, i když vyjadřuješ ve verších opak...
21.10.2005 12:29:00 | melebele
Prej cynik - snad na povrchu
však uvnitř srdce čisté
Nemysli, my Tě známe, hochu,
nás neoklameš,to je jisté
21.10.2005 09:11:00 | Branwen1
myslím..že tohle je skvělá věcička..!!!
mnohem lepší než plané naděje
a utápění se ve vzletných slovech blamáže!!
kéž by si z tebe zvali někteří z nás příklad :o))
21.10.2005 08:24:00 | šuměnka