Drobeček lásky
Z dálky mne volá hlas kouzelné píšťalky.
Rozeznívá v mých uších a vábí mne.
Jdu za ní, zřetelně slyším její tóny,
vyskakují přede mnou jako barevné lampiony..
Miluji, to přec tolik sladké je,
že hmatám v trávě, zdalipak drobeček lásky
na zem neupadl vráně, tak krásně na tom světě je.
Přečteno 404x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Kapka, jerabina, Bíša, Házté, Markéta Hl., dandelion-meadow, Paulín, Květka Š., floreciente, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)