Je to jedno
Anotace: .................
když nemůžeš uchopit můj hlas
a sníh ti roztaje na zápěstí
a teplý steče vráskou na tvé dlani
a život tě vede jednou z divných cest
v dálce se ztrácíš
z rozdrcených hvězd
zkoušíš vykřesat
plameny objímání
----
jsou noci, kdy hledíš do prostoru
černých světů
sliby neznamenají nic
bříškem prstu putuješ
po mapách cizích těl
co je to láska
jsi dávno
zapomněl
---
sype se horký vítr
v čase návratů
někdy je už jedno
co bude dál....
čí ústa mlčí
v němé křeči
- a kdysi přísahal
--
zahoď své šaty
a touhy - zbav se jich
zapomenout
to není hřích
-
déšť znovu smývá
tvou novou podobu
to už tak bývá
začneme - odznovu
Přečteno 349x
Tipy 42
Poslední tipující: vodnař, Kapka, Raduzk, Holis, spare, labuť, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Mounkey, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)