Nachový květ
Sedící na pramici
pozorujíc krásu
Nachová květina
s touhou u klína
vadne
letmé pohledy
Lektvar Šamana
bylinky lásky
Líná mlha
povalujíc se
v náručí
mnicha
Nápoj uvolnění
Uplakané deštné pralesy
ve středu
terč
Bez šípu
v nebeském oku
měsíce
Odrazy jezera
křišťál čistoty
tančící kulisy
co nebojí se
Nahoty
Plátno batikované
krví za obdiv
S otiskem mého
srdce
na památku
Vůně květiny
pod zamrzlou hladinou
procitá
parfém přikryl
aroma Ceylonského čaje
Tvůj šat nebem vlaje
roztoužená bouře
pářících se hadů
a lekajících ryb
vrcholí
Pramice praská
stářím a pod tíhou
nevolí
Usínáme pod ledem
jezera
posloucháme chóry
mnichů
Na nic nemyslíme
když jsme tu v objetí
v tichu
a pijeme šálek
neviditelnosti
Vlnky si tančí
Šaman zmizel
jezero z hedvábí
obléklo čas
z mešit se ozývá
naděje hlas
Nachový květ
pomaloval nebe
Písní pro Tebe
dráhou poznání
do sedmého nebe
Trefíš?
Přečteno 354x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Helena Sládková, zlomeny srdce, NikitaNikaT., Petbab, Bíša, Lenullinka, enigman, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)