Píseň lásky
Anotace: Štěstí nemůže přijít zvenčí.Musí vycházet z nitra!!!
Smutně zní píseň má,na její tíhu mají být dva.Jeden se opře o druhého a poslechne si pravdu jeho.Dost už bylo chvil,kdy Tě smutek unavil.Tvé city a mé city,nejsou nikomu ukryty.Jen ať se na mě leskne záře,ze Tvé usměvavé tváře.Ten pravý se náhle zjeví,jako hvězda na půlnočním nebi!
Komentáře (0)