Zas bude mlha v údolí
Anotace: s ní chodí cizinec mým prahem a spálí všechno, co bolí
Přicházíš tiše
nocí černou
leháš na má záda
slyším tvá slova
těžce dýcháš
sladká slova
při tom
lehce mícháš
tak
kdo by má slova
v té tmě slyšel
je mlha v údolí
Jak spásná
jsou tvá gesta
dravá
tak divoce
buší mé srdce
jsi z jiného
světa
a přesto
tě mám ráda
Zas odejdeš s ránem
a po právu
slzavé údolí
zanecháš
slyším tu růst trávu
všude kolem
na to ty přece dáš
Zanech mi tady
kousek sebe
ponech mi aspoň
možnost snít
že s další nocí
přejdeš
mým prahem
a bude mlha v údolí
Přečteno 363x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Bíša, labuť, Markéta Hl., Dota Slunská, NikitaNikaT., Štěpina G, zlomeny srdce, jedam, janewe, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)