R.E.M
Anotace: O tom jak je krásné snít o tom co by kdyby...
V půlce intervalu
50 centů od tepla
dvě noty lavičkují
Svěřujíc fakta
cvrilikajícím
poslouchaj a cítí
Sentiment promlouvá
zdají se jedním
tabu kazí moment
Dobře snad, snění
realita změní
neudáno poetizuje
V parelelnu chtěli
skutečnost rmoutí
R.E.M zdá se řešením
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Elča, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)