Máš na výběr
Anotace: .. je to jen na tobě .. buď a nebo
Jsem zkažená
do morku kostí
tak se dnes raděj
na mém těle posti
pak snad čeká tě dlouhý
čas v radosti
ve věčné hluché mladosti
nebo už poruš můj
půst dlouhý
naplň zas
všechny
moje touhy
budu já plná
po okraj
a ty si pěkně s věkem
zraj
Přečteno 387x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, Bíša, zzlatý, Markéta Hl., Severka, jedam, Tacca, Kapka, Churry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)