Sonet z pouště
Anotace: znate ten pocit kdyzvas nekdo vysava do morku kosti?
Sbírka:
Sonety lásky
Sonet z pouště
Vysoušíš mé nitro,
mou duši i mou krev.
Přežiji-li další jitro,
třeba mě přejde hněv.
Nemohu se zachránit
ze spárů objetí tvého.
Nemohu i já z tebe pít,
bych zachránila citu svého.
Až si zvyknu na tvůj žár,
budu součástí tvých spár,
přizpůsobím se tobě.
Musím jen tvou vášeň přijímat
a stejnou i já tobě dávat,
pak budu žít v tvé době.
Komentáře (0)