Takhle Tě teda ještě neznám!
Kdo se bojí hříchu,
ten prý šťastný není,
ostatním je k smíchu,
smůla zuby cení!
Nedělej jen v duchu,
po čem srdce touží,
život plný vzruchu
méně srdce souží!
Co si duše přeje,
nezdráhej se říci,
sic do beznaděje
spadneš truchlolící.
04.04.2011 11:08:00 | Kozoroh 1