Anotace: Proč nejde zapomenout, nejde být jen kamarády.. proč nejde být spolu, ani otočit se k sobě zády...?
trpíte, protože jste plni citu... protože ještě dokážete opravdu milovat jeden druhého... věř tomu, že je to krásný... i když máš pocit, že trpíš... třeba přijdou dny, které splynou ve stereotypu šedi a pak budeš mít pocit, že ani nežiješ, že jen čekáš co bude dál... užij si lásku...
20.04.2009 08:10:00 | Stoneman