slova nestačí...
Anotace: neni co dodat....lidská fantazie a kreativita je neklonečná...
Nevim, koukám co se stalo,
štěstí na nás nepočkalo.
Sedím tu a přemýšlím,
po minulosti se ohlížím.
Zvedám oči, jsi tu se mnou,
tvá ústa se ani nehnou.
Náhle mi však došla slova,
tak je proto hledám znova.
Mezi námi náhle zeď,
chci ji zničit a to hned.
Prosím zůstaň, neodcházej,
životem mě doprovázej.
Nevím,co už dále psát,
když mě stejně nemáš rád.
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2
Komentáře (1)
Komentujících (1)