Hráz ...
Anotace: Byli dva a měli jen jedno srdce..
Stáli spolu na hrázi a jejich pohledy
se střetávaly na vodní hladině.
Přemýšleli o společné budoucnosti
a okolní svět se tvářil tak nevinně..
Pozorovali vodu,
její hladinu čeřil jen vlasec rybáře.
Stáli bok po boku,
srdcem u posvátného oltáře…
Milovali se,
jejich láska byla jejich bohatstvím..
Dvě srdce, která bila ve stejném rytmu…
Okolní svět na ně však vrhal svůj stín…
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, Házté, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)