KÝBL OSUDU
Anotace: ...někteří ji znáte.
***
Poblitý kýbl od zvratků
plný je lidských poznatků
Alkohol tříbí rozum i chtíč
nesmíš ho hochu vypít víc
Tikoty hodin tlukoucí
v hlavě ti řádí pabrouci
Včerejší večer krásný byl
kdyby ses chlapče neopil
Zpíval jsi písně...krásně pěl
celý sál kolem oněměl
Ta dívka...tím myslím láska tvá
za rohem s chlapy nechlastá
V přídomí není světla dost
zašla si za ním pro radost
Ty jsi ji věřil pomáhal
tak taky často...nezvládal
Včeras´ ji ztratil nadobro
nepříjde zítra na Harbro
Bude ti smutno...hltáš žal
aby ses zase neožral
Tvé srdce časem přebolí
nebuď však pořád opilý
***
Přečteno 495x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lité, Holis, Manon.H, 5thelement, Druza, Íá, Kubino 2, Bíša, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)