tak takhle spím
tak takhle spím
zamotanej do tvejch křivek
trochu moc tluču , já vím
svým srdcem o tvá teplá ňadra
oči unavený vod zářivek
spoutanej do prostěradla
foukám černý noci do vlasů
a ona zatíná drápky
do mejch holejch zad, vrní
zdaj se mi sny,co chytám si
na háček - na řasu
tak takhle spím
stějně jako loni
vím, že mám tě rád
Komentáře (5)
Komentujících (3)