VÝHEŇ
***
Vykvetla růže v kovářské výhni
přes oči tvé vychází žár
jiskry jen srší
Já ocel tam dal
dlaněmi budu
něžňounce kouti
Zhutňovat strukturu
svých vlastních citů
zakalím srdce
Otřískám okuje
odstraním otřepy
zahnu rovný tvar
Podkovu pro štěstí
tobě jsem ukoval
nohy ti okuji
Tím lásky darem
výběhem bez hranic
tryskem se vydáme
Hříva bije do očí
cítím tvé tělo
stehny je objímám
Bujarost mládí
jen rychlost nevnímám
v dálce zaržál kůň
Ty jsi se ohlédla
...zůstal jen popel v kovářské výhni
***
Přečteno 372x
Tipy 59
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, Manon.H, 5thelement, jita.1965, Alan Black, Íá, labuť, Kubino 2, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)