Anotace: tak jdu ...
Máme stejné citění, až slza mi ukápla a též jsem názoru, že k čemu hromada peněz, když láska se nedá koupit, k čemu zlato blýskavé, když nehřeje, jako náruč muže... vidina bohatství, nedá nám polibek vřelý, nepomazlí a nepohladí, s ní neradi se milujeme...
24.04.2009 09:54:00 | NikitaNikaT.
Je to pěkné, takový mám rád, hezky se to čte a hlavně, je to rýmovačka. A určitě to není o mně, ančto do očísmi nikdy nečučela :-))
20.04.2009 19:01:00 | Kars
Krásně napsaná, doufám jen že to není zkutečnost, takový si tě nezaslouží...
20.04.2009 17:57:00 | Sýkorka07
st ***
20.04.2009 17:54:00 | rybí prdy
Vždyť ty básničky mají cenu zlata.
A hodně těch,co si je rádi přečtou.
20.04.2009 17:16:00 | Květka Š.