Fay..
Prokousla jsem ti krk
a zvolala skz:
,,Slíbils,že neumřem!"
,že vždycky budu fay..
,,Taneční sólo v dešti,jen pro moji vílu!"
Nehty pod kůží a vzájemné objímání řas..
Beru zpět smlouvu o štěstí.
Má křídla dávno máš..
Tak mě nenuť rozpoštět hůlku./v roztoku slz/
Komentáře (0)