Bezděčně
Anotace: Jednou takhle vzpomínat...
Vím, že bych neměla -
přesto vzpomínám.
Netuším, nechci vědět -
proč na tebe nadále myslívám.
Chci ti napsat, říct co cítím,
ale není správné -
trápit tebe dál.
Tohle je můj svět,
já měla jsem vědět -
s čím si zahrávám...
Komentáře (0)