Miluju..
Ty podal jsi mi ruku,
byli jsme od sebe vzdáleni pár kroků.
Pak jsi zrušil i tu mezeru, co mezi námi byla,
a mně se kolena podlomila.
Tancovali jsme spolu tělo na tělo
a mně se od Tebe tak nechtělo.
V Tvém objetí cítím jistotu a bezpečí..
Když zvednu svůj zrak a dívám se Ti do očí,
celý svět se se mnou zatočí.
Moje srdce udělá kotrmelec
a já si říkám-tak to je konec-.
Teď už s určitostí vím,
že co cítím, nezměním.
Jsi ten pravý, jsem si jistá,
ale happy end se nechystá.
Ty jinou miluješ,
se mnou nikdy nebudeš.
Přečteno 833x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, strašidýlko-střapatý, malý lachtánek, Druza
Komentáře (4)
Komentujících (4)