Hořím
Anotace: a prosím nehasit
Hořím
našla jsem totiž pentli
cos minule mi utrh´
sedím
tiše vzpomínám
na křížek na čelo
na gesta
jimiž
jsi mne zahrnul
na těla dotyky
na tvoje teplo
to které
odvez´jsi
ač
neuteklo
na ráno vnímavé
k potřebám našim
mé tělo
chtělo tě
celé se chvělo
a já jej
pro tebe
zase dnes
krášlím
lásku a srdce
jsem ti
dala
nezapomeň
já nejsem
jednou z mála
jsem totiž unikát
a ty to víš
jistě si brzy
za mnou
popílíš
pak shořím celá
uvidíš
Přečteno 937x
Tipy 59
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, hezule, Holis, symphonicsoul, Radek.oslov.Šafárik, subrtka, Anastacia-Jane, kliďaska, j.c., s.e.n, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)