pláč
kapka slzy padá na zem
následována druhou
já přistihnu se rázem
že jdu za svou touhou
zlzy jako kapky rosy
co mi smáčí tváře
padají tak rychle bosy
oslňuje je slunce záře
v srdci žal a stezk
co mi svírá hrdlo
jak do stomu uhodil blesk
tak ve mě stejně hrklo
srdce puká víc a víc
já mám slanou celou líc
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)