Pulz
Keď ju vidíš,
nemo hľadíš,
keď si s ňou,
úspešne si prešiel tmou,
keď ju láskaš, hladíš, sa dotýkaš,
pani extáze už nevykáš,
keď cítiš rysy jej hrude,
srdce Tvoje nebude už v kľude.
Zvýšila sa rýchlosť krvného obehu,
vďaka nej, vďaka, tep sa nezastavil... (Pôvab života je v rozbehu.)
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 364x
Tipy 17
Poslední tipující: maliska, Holis, Unyle Pěl, zlomeny srdce, carodejka, LucQa, labuť, Mbonita, Kubino 2
Komentáře (3)
Komentujících (3)