VYKOUPENÝ OTROK LÁSKY
Anotace: (18/04/09 Na chalupě v Bohuslavicích u Kyjova)
„Když mám čas
opravuji verše
když nemám čas
píšu nové
když dlím v bezčasí
líbám tě na vlasy.“
/František Listopad/
***
Vždy jsem si myslela
že láska má být plodem sladkého bezčasí
čistě záležitostí zhoubného iracionálna
vášně –
. . .
Vážně dnes se k ní stavím
když říkám že s tebou chci žít
neméně čistý cit náš
přestala jsem hledat – začala mít
někoho ´na čas´ –
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: subrtka, Zpátky, Agniezka, Holis, Radek.oslov.Šafárik, TERezicKA, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)