S Tebou
Líbám z Tvých úst pylové závěje,
Tvé ruce chvějí se dotykem naděje,
Tvoje rty hledají cestičky vzrušení,
mám ráda nádherných pocitů rašení.
Stačí nám být sami ve chvílích něžných,
ležíme pod stromem ve kvítkách sněžných,
intimní sblížení cestu si proklestí,
vznáším se nad zemí, zbavená bolestí.
V Tobě teď nacházím lásku a sílu,
s Tebou bych skočila do louže v jílu,
nalézám radosti ve věcech všedních,
miluji chladný déšť v hořavách letních.
Chci s Tebou na louce poznávat motýly,
pár srnek vyrušit, v trávě se ukryly,
z kopečku za městem koukat se do dálky,
po cestě zpáteční prohlížet kočárky.
Přečteno 1090x
Tipy 35
Poslední tipující: Bamap, Holis, NikitaNikaT., Kapka, ni.va, Bíša, kroužek, Skalsky Pavel, 5thelement, poustevník Jirka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)