Vzpomínka
Kolik už je to let zpátky,
když nosila jsi sukně krátký,
jak rád, vrátil bych se zpátky
nějakými zadními vrátky,
vlasy už mi padaj, zuby taky,
ale ještě neklepu se strachy,
ty jseš pořád krásná štíhlá,
já pomalu nabírám kila.
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: To je ONA, Zambie, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)