Anotace: No jo, když je dívka hezká, tak stačí jen vteřinový pohled, aby člověk měl inspiraci k textu
No, ona ta krása není všechno,
my ježibaby víme svý...
pár století už s časem smetlo
to, co pánbu uplácá a vykreslí...
Ale jestli ten úsměv její
má hlubší základ, než jen ret,
tak pak si říkám, proč jen sedíš
a jenom veršování lovíš přes paměť...??
10.11.2005 21:24:00 | Cecilka