Notak, notak Láďo, nejseš neschopnej, jak píšeš, jseš jenom mladej, zato však nadějnej a perspektivní, narozdíl ode mne. Poper se s životem, ty na to máš, a když nebudeš vědět kam dál, přečti si 5x mojí "Seřvávečku "
24.04.2009 13:46:00 | Kars
nejak jsem nepobrala jesteli se tu jedna o volny ci vazany vers, pokud o volny, tak ja osobne bych to takhle neslokovala a pokud o vazany , tak bych rymy nazvala vicemene nedokonalymi a asi bych ani nepochopila zpusob versovani...
21.04.2009 15:00:00 | saddova