On
Nanopilot mých krevních kapilár
rozsévač jedu ve stříbrné zbroji
Zbořené mosty Slibů
z duše cár
Přijímala jsem ho pod obojí
Mozková transfúze Á Bé eR há plus
manažer Zdi nářků a svalové hmoty
Když už jednou rozum
ztratil dobrý vkus
nezbývá než zpít se do němoty
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Druza, enigman, mamina, labuť, Yersinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)