Nepochopitelno
Nad hlavou
se listy třepotají…
Co pro mě znamenají?
Ty nepochopíš.
Nad tebou
Prolétl motýl…
Co pro mě znamenal?
To nepochopíš.
Pod tebou
ležela jsem nahá…
Co to pro mě znamená?
To přeci víš…
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)