Je tu smutno..
Nějak mi zase smutno je,
že by přeci jenom po Tobě?
Asi mi chybí Tvoje pohlazení,
objetí a políbení.
Něžná slova, co mi šeptáš do ouška,
pak štěstím zářím jako světluška.
Až se zase setkáme a Ty mě sevřeš v náručí,
vím, že se mé srdce divoce rozbuší.
Tak přeji si, abys tu už byl,
a už se mi nikam neztratil...
Přečteno 487x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, jedam, Agniezka, strašidýlko-střapatý, malý lachtánek, Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)