Kde je? sakra!
Anotace: *********************
----------------------------
Duha padá s deštěm k
zemi
barevná krajina
líbí se mi
Opojná vůně sakury
létá si nad zemí
rozpuštěná mysl
bytí
milování na louce
plná kvítí
Slunce vyslalo paprsek
sílou blesku
spálená díra na hrudi
ukázala tajnou
stezku...
..k mému srdci
které tolik touží
dýchat vzduch lásky
leč prázdnota ho
souží
Tak čekám
naprosto obnažená
tělem i duší
kdy zase přijdeš
a řeknu, že ti to sluší
-----------------------------
Přečteno 446x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Zpátky, zlomeny srdce, Woski, Holis, Churry, floreciente, kikis, Emira, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)