Náměsíčná
Až půjdu spát,
zase tě budu mít.
Kouzelný sen
živený zábleskem.
Pak noc tíhou polibků
unavená
popraská v bocích,
vylije se po chodníku,
já náměsíčná,
neklidem touhy poháněná,
na nohách stopy po indigu,
smočím si špičku pera
a po zdech verše budu psát ...
Přečteno 443x
Tipy 47
Poslední tipující: střelkyně1, Holis, vodnař, NikitaNikaT., Kapka, Simísek, Markéta Hl., Kars, Mounkey, Bíša, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)