Zpověď Carmen
Anotace: Zklamaná láskou...
Sbírka:
Zklamání.
Na pahorek tvých citů já vystoupat jsem chtěla
však že se bojíš lásky to já jsem nevěděla.
Teď říci mohu, že jsem tak smutná
vždyť ani nevím jak láska s tebou chutná.
Já jsem tak smutná a srdce tolik bolí
tu lásku poznat tvoji mi strach už nedovolí.
Strach z obavy a žalu a studených tvých dlaní
já více tebe nechci, tvůj nezájem mě raní.
Tys nebyl nikdy frajer, chlap a ani bohém
tak odejdi už a dej mi navždy zbohem.
Přečteno 395x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, strawbery, devcatko z jetele, Lité, Indigo, NikitaNikaT., malý lachtánek, jita.1965, Druza, mamina, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)